Torsk med ris og avokado

Kalorierig aftensmad med fisk og avokado

 

Antal portioner: 1

Ingredienser

110 ml (1 dl + 2 tsk.) Nutrini sondeernæring
330 g (3 spsk.) gennemkogt, langkornet parboiled ris. Kog risene i 30 min. Afkøles inden brug
30 g ( 3 spsk.) modnet avocado i tern
20 g (2,5 spsk. hakket) kogt torsk i tern.

Fremgangsmåde

Sådan gør du:
Blend torsk, ris og avocado med den halve mængde sondeernæring til maden er jævnt blendet. Tilsæt herefter den resterende mængde sondeernæring og blend massen.. Varmes kortvarigt i en mikroovn til maden er lun. Rør godt rundt og servér.
Denne ret har, efter den er blevet blendet, en tyk yoghurtkonsistens. Konsistensen bør ikke være så tyk, at den der giver maden, får ondt i håndled. Er konsistensen for tyk for dit barn, kan du spæde lidt mere sondeernæring i.
Vær opmærksom på, at energi- og næringsindholdet ændres ved tilsætning af mere sondeernæring. Rådfør dig altid med din diætist

Tips:
Ingredienser er gluten- og laktosefrie. Sondeernæringen er glutenfri og laktosefattig.

Næringsindhold pr. 100 ml (1 dl):
Opskrift med Nutrini Multi Fiber: 110 kcal, 5,3 g protein, 4,4 g fedt, 10,8 g kulhydrat, 1,2 g fiber, 76 g vand.
Opskrift med Nutrini: 110 kcal, 4,4 g protein, 5,5 g fedt, 10,0 g kulhydrat, 0,8 g fiber, 76 g vand.
Opskrift med Nutrini Energy: 110 kcal, 4,4 g protein, 5,5 g fedt, 10,0 g kulhydrat, 0,8 g fiber, 76 g vand.

Se flere opskrifter med sondemad her