KONTAKT OS - VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

Du er altid velkommen til at kontakte Nutricia Kundeservice, hvis du har brug for hjælp med dine bestillinger eller har behov for rådgivning. Vi er parate til at hjælpe dig med dine bestillinger samt rådgivning om medicinsk ernæring. Vores Kundeservice er åben dagligt fra kl. 8.00 – 16.00 og kan kontaktes på:

Telefon: 70 21 07 09
Telefax: 70 21 07 08
E-mail: ordre@nutricia.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Brug for vejledning til dit barns ernæring?

Nutricias dygtige og erfarne team står til rådighed med vejledning og støtte, når du har brug for det. Vi vejleder både pr. telefon og på e-mail. Vi kan, i samarbejde med jeres læge og diætist, også tilbyde besøg hjemme hos jer fx i forbindelse med opstart af sondemad via en pumpe.* Vi arbejder tæt sammen med både hospitaler og institutioner for bl.a. at sikre, at I som familie er trygge ved jeres sondemadsrutiner.

*Denne service udbydes til Nutricia kunder.

KONTAKT

Du kan kontante vores kliniske ernæringsrådgiver Michala Bagge Hansen på
tlf.: 70210709 eller via e-mail michala.hansen@nutricia.com. Michala er autoriseret klinisk diætist og har en kandidat i klinisk ernæring. Hun har bred erfaring med rådgivning om medicinsk ernæring samt diætetisk vejledningserfaring fra kommunalt og hospitalsregi.

 

 

Du kan kontakte vores sundhedsplejerske Helle Nyby Klinge på tlf.: 42129020 eller via
e-mail helle.nyby.klinge@nutricia.com. Helle er uddannet sygeplejerske og sundheds-
plejerske og har en bred erfaring inden for medicinsk ernæring til børn og unge, specielt til børn med CP og børn med specielle behov. Helle underviser bl.a i sonder, ernæring, remedier til sondeindgift og sondepumper.