Smootie med mango og banan

God som mellemmåltid med smag af mango og banan

Antal portioner: 1

Ingredienser

90 ml (6 spsk.) Nutrini sondeernæring
40 g (ca. ½ dl.) mango i tern
40 g (½ lille banan) banan i skiver
5 ml. (1 tsk.) rapsolie

Fremgangsmåde

Sådan gør du:
Blend mango, banan og rapsolie med den halve mængde sondeernæring for at mindske risikoen for klumper. Tilsæt herefter den resterende mængde sondeernæring og blendhele massen.. Servér ved stuetemperatur eller opvarm kort i mikrobølgeovn til lav temperatur. Omrør rundt og servér.
Retten har en yoghurtkonsistens, men bliver efter en stund tykkere og får en mere cremet konsistens.

Frosne mangostykker kan købes i dagligvarebutik. Optøs i køleskab eller mikroovn før brug
Ingredienserne er gluten- og laktosefrie. Sondeernæringen er glutenfri og laktosefattig.

Næringsindhold pr. 100 ml (1 dl):
Opskrift med Nutrini Multi Fiber: 100 kcal, 1,4 g protein, 4,3 g fedt, 13 g kulhydrat, 1 g fiber, 70 g vand.
Opskrift med Nutrini: 100 kcal, 1,4 g protein, 4,3 g fedt, 13 g kulhydrat, 0,7 g fiber, 70 g vand.
Opskrift med Nutrini Energy: 120 kcal, 2,1 g protein, 5,3 g fedt, 15,7 g kulhydrat, 0,7 g fiber, 66 g vand.

Se flere opskrifter med sondemad her