Kvark med banan og havrefras
Nem og hurtig opskrift på et morgenmåltid med Nutrini sondeernæring
Antal portioner: 1
Ingredienser
Fremgangsmåde
Alle ingredienserne kommes i en blender eller en foodprocessor. Bland ingredienserne sammen til en helt jævn blanding. Serveres ved stuetemperatur eller opvarmes kortvarigt i en mikroovn til temperaturen er lun. Husk at røre rundt i maden efter opvarmning, så maden får en ensartet temperatur ved servering.
Denne ret har en konsistens som kærnemælk efter blanding, men vil efter et stykke tid få en tykkere yoghurtkonsistens.
Tips:
Ved glutenintolerance – anvend glutenfri havremel. Sondeernæringen er glutenfri.
Ved laktoseintolerance – anvend laktosefri/fattig kvark med højt fedtindhold, alternativt laktosefri græsk yoghurt. Sondeernæringen er laktosefattig.
Næringsindhold pr. 100 ml (1 dl):
Opskrift med Nutrini Multi Fiber: 125 kcal, 4,1 g protein, 5,2 g fedt, 15 g kulhydrat, 1,6 g fiber, 75 ml vand.
Opskrift med Nutrini: 125 kcal, 4,1 g protein, 5,2 g fedt, 15 g kulhydrat, 1,2 g fiber, 75 ml vand.
Opskrift med Nutrini Energy: 150 kcal, 4,9 g protein, 6,3 g fedt, 18 g kulhydrat, 1,2 g fiber, 72 ml vand.
Se flere opskrifter med sondemad her