Græsk yoghurt med frugtpuré og havre

Et hurtigt morgenmåltid med frugtpuré og havre

Antal portioner: 1

Ingredienser

90 ml sondeernæring (6 spsk.)
60 g græsk yoghurt (4 spsk.)
12 g finmalet havremel (2 spsk.)
10 g blød frugt- eller bærpuré (2 tsk.)

Fremgangsmåde

Sådan gør du:
Alle ingredienserne kommes i en blender eller en foodprocessor. Bland ingredienserne sammen til en helt blød blanding. Serveres ved stuetemperatur eller opvarmes kortvarigt i en mikroovn til temperaturen er lun. Husk at røre rundt i maden efter opvarmning, så maden får en ensartet temperatur ved servering.
Denne ret har en konsistens som kærnemælk.
Tips:
Ved glutenintolerance – anvend glutenfri havremel. Sondeernæringen er glutenfri.
Ved laktoseintolerance – anvend laktosefri/fattig græsk yoghurt. Sondeernæringen er laktosefattig.
Næringsindhold pr. 100 ml (1 dl):
Opskrift med Nutrini Multi Fiber: 110 kcal, 3,3 g protein, 5,4 g fedt, 10,8 g kulhydrat, 1 g fiber, 68 g vand.
Opskrift med Nutrini: 110 kcal, 3,3 g protein, 5,4 g fedt, 10,8 g kulhydrat, 0,6 g fiber, 68 g vand.
Opskrift med Nutrini Energy: 130 kcal, 4 g protein, 6,4 g fedt, 13,5 g kulhydrat, 0,6 g fiber, 64 g vand.

Se flere opskrifter med sondemad her