Vores produkter

Medicinsk ernæring er en fælles betegnelse for færdigproducerede fødevarer til særlige medicinske formål beregnet til ernæringsmæssig behandling til både børn og voksne, der har problemer med at nå deres daglige næringsindtag. Disse produkter anbefales og udskrives med grøn recept af en læge. Herunder kan du læse nærmere om de typer af produkter fra Nutricia, som kan være særligt relevante for børn med fysiske eller neurologiske handicap og spiseproblemer.

NUTILIS

Fortykningsmiddel til mad og drikke, så det glider bedre ned

Nutilis Powder må kun benyttes til børn, der er fyldt 3 år og efter anbefaling af læge.

Nutilis Powder kan hjælpe børn med synkebesvær, således at maden får et pænt udseende og en konsistens, som er lettere at synke. Mad og drikke, som er fortykket med Nutilis Powder, kan varmes, afkøles og fryses, uden konsistensen ændres. Nutilis Powder blandes nemt i kolde og varme væsker og puréer og påvirker ikke smagen. Nutilis Powder er både glutenfri og laktosefri.

Et fortykningsmiddel som Nutilis Powder kan være en mulighed for dit barn, som et første skridt på vejen, til at undgå fejlernæring som følge af synkebesvær. Læs mere her, om hvilke muligheder, der eksisterer for forskellige spiseproblemer.

Besøg www.nutilis.com for yderligere information om blanding af Nutilis Powder, samt video med brugsanvisning. Klik på ”Danmark” for at få dansk tekst.

FORTINI

Smagfulde ernæringsdrikke og -cremer, som børn kan lide

Fortini er ernæringsdrikke of -cremer til børn, som i kortere eller længere sygdomsperioder ikke kan spise almindelig mad i tilstrækkelige mængder til at dække det nødvendige næringsbehov. Fortini anvendes fra 1 års alderen.

Fortini-produkterne er udviklede til børns ernæringsmæssige behov med fokus på smagspræferencer. Dette har resulteret i et varieret udvalg af smags- og konsistensvarianter, som børn kan lide. Fortini varianterne er først og fremmest ment som et ernæringstilskud til normal kost, men kan ved behov – og kun efter lægens anbefaling – bruges som eneste næringskilde.

Læs mere på www.fortini.dk og se det fulde sortiment.

INFATRINI

Medicinsk ernæring til spædbørn med ekstra energi 

Infatrini er en energitæt, medicinsk ernæring til spædbørn klar til brug til ernæringsmæssig behandling af børn, som har vækstproblemer eller øgede ernæringsmæssige behov og/eller kræver væskerestriktion.

Infatrini er til børn i alderen 0–18 mdr. eller op til 9 kg, som har en fungerende mave-tarmkanal. Infatrini indeholder kostfibre, også kaldet præbiotika eller GOS/FOS (galakto- og fruktooligosakkarider) og er naturligt fri for gluten. Hvis dit barn får Infatrini og oplever toleranceproblemer, kan du tale med din læge om muligheden for at skifte til Infatrini Peptisorb – en variant med samme næringsindhold som netop er udviklet til børn med toleranceproblemer.

NUTRINI & NUTRINI MAX

Nutrini nutrini max alderstilpasset sondeernæring

Sonderernæring skræddersyet til børn i alle aldre

Nutrini er alderstilpasset sondeernæring beregnet til ernæringsmæssig behandling af underernæring hos yngre børn i alderen 1-6 år eller med en vægt på 8-20 kg , og er velegnet som eneste kilde til ernæring.

NutriniMax er alderstilpasset sondeernæring beregnet til ernæringsmæssig behandling af underernæring hos børn i alderen 7–12 år eller med en vægt på 21–45 kg. og er velegnet som eneste kilde til ernæring.

Nutrini og Nutrini Max findes i mange varianter, så du sammen med din læge og diætist kan finde den bedste løsning til netop dit barn. Den kan fx være vigtigt at tale om indholdet af fibre eller mængden af kalorier.